Dwie anteny w fabrycznym zestawie nie są przypadkowo. Działają one bowiem w prostopadłych polaryzacjach, to znaczy że uzupełniają się wzajemnie. Stosowanie rozgałęźnika oczywiście pomaga, jednakże nie działa to tak, jak przewidział producent.
diagnostyka vag łodz
Zwiń
X
-
Jak potrzebujesz w łodzi dobrego mechanika to tu masz nr telefonu
Tel. 697888799 MarcinGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
bedzie w stanie zrobic logi dynamiczne itd? Bo wiekszosc magikow podlacza vaga i strzela pokoleji kazda funkcje a potem stwierdza, ze jednak nic nie ma i wszystko dziala. Wyjezdzam z warsztatu i znowu problem. Chodzi mi o to, zeby znal sie konkretnie na rzeczy, mianowicie 2.0 TDI 170KM BMN
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez octaviars1bedzie w stanie zrobic logi dynamiczne itd? Bo wiekszosc magikow podlacza vaga i strzela pokoleji kazda funkcje a potem stwierdza, ze jednak nic nie ma i wszystko dziala. Wyjezdzam z warsztatu i znowu problem. Chodzi mi o to, zeby znal sie konkretnie na rzeczy, mianowicie 2.0 TDI 170KM BMN
Uwierz mi zna się na rzeczy.
Od roku chodzę do niego i się uczę diagnostyki oraz mechaniki (Niestety moja szkoła ma niewiele z tym wspólnego).Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
Komentarz